La dine kunder få innsikt og kontroll!

Vi inviterer til samarbeid

Vi inviterer til samarbeid

Ønsker du å kunne tilby deres kunder mulighet til å se sine rapporter i Power BI?

Generer mer inntekt ved å tilby deres kunder mulighet til å se sine finansielle/ikke-finansielle data i et dashboard. Vi vil gjerne få invitere ditt regnskapsbyrå til et samarbeid med oss!

  • Ingen investering for dere
  • Ingen bindingstid for kunden

 

Power BI er verdens ledende verktøy for rapportering og analyse. Power BI gjør det mulig å samle data fra flere datakilder for å lage dashboards, rapporter og analyser.

Mange fordeler med Power BI dashboard som ikke ERP-dashboard kan gjøre:

  • rapporter kan eksporteres til Excel
  • Rapporter kan sendes til andre i .pdf-fil
  • Rapportlinjene kan endres
  • selskapsspesifikke KPI’er
  • Sammenligne perioder

…og flere andre fiffige funksjoner. Vi er eksperter på bygging av rapporter og dashboard, og kan bistå kunden med dette!

 

Vår skybaserte integrasjonsplattform Uniifire kan kobles opp mot de mest kjente ERP-systemer som Tripletex, PowerOfficeGo og 24SevenOffice. Uniifire henter ut data fra kundens eksisterende system, og presenterer dem i et interaktivt web grensesnitt. Dette gir god oversikt over både historiske, nådtidige og fremtidige resultater, og gir kunden din bedre grunnlag for å ta beslutninger.

 

Dere tilbyr Uniifire/Power BI til deres kunder, noe som skaper større lojalitet til kunden. Vi tilbyr dere en kick-back for løsningen, gjennom vårt partner-program.

 

 

Business Intelligence har kontinuerlig utviklet seg som følge av raske teknologiske fremskritt. Mange selskaper ser viktigheten med BI-verktøy i forbindelse med analyse av virksomhetens data. Dataene er kritiske for beslutningstakere for å samle inn, analysere og tolke verdifull informasjon. Dette kan igjen forbedre selskapets resultater og forutse fremtidige trender i markedet.

  • Kort sagt, data er viktig for enhver bedriftsleder som ønsker at deres bedrift skal bli mer kostnadseffektiv.

 

Les mer om Uniifire/Power BI her!

 

 

 

 

 

Ønsker du å vite mer? Ta gjerne kontakt med oss – eller book en demo!

Portrettbilde ansatt
Business Development Director
mb@mantle.no
+47 938 02 800
Portrettbilde av Laura Landmark
Chief Executive Officer (CEO) & Co-Founder
ll@mantle.no
+47 405 55 752