Uniifire Platform Pricing Plans

Uniifire is an integration and data presentation platform driving insights and opportunities. We offer dedicated advisors who can assist you with selecting the right solution for your business or customising a plan to meet your needs.

What systems do we offer?

Find out more about our systems

Mantle har solid kunnskap om PowerBI, og har hjulpet oss med å automatisere rapporteringen, i tillegg til å gi ny innsikt i datamengden. Vi har veldig god dialog, og vi nøler ikke med å anbefale dem til andre.

Per-Christian L. Johansen, CTO, Adwice Per-Christian L. Johansen
Mantle Analytics AS sin løsning, Uniifire, gjør oss i stand til å enklere digitalisere tjenestene vi leverer til våre kunder. Vi opplever at markedet har høy etterspørsel av akkurat denne løsningen og vi opplever økende grad av innsalg. Løsningen gjør oss i stand til å vokse raskere.

Rune Sørmo, Salgsdirektør Rune Sørmo
Mantle har en sterk kompetanse innen OneStop-rapportering. De har bygget en konsolideringsløsning som reduserer antall timer vi trenger å jobbe med tallene manuelt. Dette frigjør tid for oss å konsentrere oss om strategisk og fremover fokusert arbeid.

Tormod Rosseid, Chief Group Accountant, DSD AS Tormod Rosseid
Mantle kjenner godt til Visma Business og databaseoppbygning, slik at de kan sette seg inn i forskjellige løsninger og deretter bygge gode rapporter. JLR kan anbefale Mantle på det sterkeste grunnet deres gode kunnskaper.

Stein Hugo Heske, Autorisert regnskapsfører/systemansvarlig  Stein Hugo Heske
For oss er det veldig viktig å ha en partner og systemleverandør som er fleksible når det gjelder oppsett og integrasjoner. Mantle og BizView har gjort en strålende innsats etter vår mening!

Bård Andreas Hansen, Daglig leder Bård Andreas Hansen