Ofte stilte spørsmål om Excel Add-in

Hvem passer Uniifire Excel Add-in for?

Uniifire Excel Add-in passer for alle som i dag tar i bruk 24SevenOffice som sitt ERP system –internt i egen virksomhet eller eksternt for deres kunder. Plug-in-løsningen passer bra for CFO’s og Controllere som er ansvarlige for analysering av data.

 

Hvilke rapporter kan lages med Uniifire Excel Add-in?

Mulighetene er mange med Uniifire Excel Add-in, både for ad-hoc rapportering og perioderapportering! Perfekt for importeringav data, data’rensing’, oppdatering og analyse. Operer dine data enkelt ved bruk av grafer og pivottabeller med mer.

 

Må jeg lage rapportene selv med Uniifire Excel Add-in?

Med Uniifire Excel-Add in er det enkelt og raskt å bygge opp egne rapporter og modeller, om du ikke ønsker å gjøre dette selv eller har kompetansen til å gjøre det, kan våre konsulenter hjelpe deg med å lage rapporter etter ditt behov.

 

Støtter Uniifire Excel Add-in andre ERP- og regnskapssystemer enn 24SevenOffice?

Per dags dato støtter Uniifire Excel Add-in kun 24SevenOffice, integrasjon mot  andre ERPsystemer er under utvikling. Ønsker du å holde deg oppdatert på nye integrasjoner, funksjoner og støtte, samt motta tips og triks om Uniifire Excel Add-in?

Meld deg på vårt nyhetsbrev her

 

Hva koster Uniifire Excel Add-in?

Med Uniifire Excel Add-in tilbyr vi en 30 dagers gratis prøveperiode slik at du har mulighet til å teste om løsningen passer din virksomhet og dekker deres behov. Etter at prøveperioden har utløpt kan vi tilby følgende prispakker (månedspris):

3 måneder
149 kr
6 måneder
129 kr
12 måneder
99 kr
30 dagers gratis prøvetid

Hvordan tar jeg i bruk Uniifire Excel Add-in?

Her gir vi deg et lite innblikk i hvordan du kan bruke Uniifire Excel Add-in for 24SevenOffice: