La dine data jobbe for deg

Mantle Analytics ble grunnlagt i 2017 av Laura Landmark og Espen Kringstad, og kort tid etter ble Daniel Bøhler med på laget som partner.

La dine data jobbe for deg

Mantle Analytics ble grunnlagt i 2017 av Laura Landmark og Espen Kringstad, og kort tid etter ble Daniel Bøhler med på laget som partner. Teamet hadde identifisert et behov i næringslivet for automatiserte rapporteringsløsninger som viser det ‘store bildet’ – fra flere datakilder. Utvikling av denne type løsninger krever teknisk kompetanse samt en dyp forståelse av forretnings- og økonomilogikk. Dette hullet i markedet fant vi, og det var her Mantle-reisen startet!

Mål om forenkle hverdagen din

Mantle’s misjon er å forenkle hverdagen for våre kunder, samt skape gjennomsiktighet ved å visualisere tilgjengelige data i elektroniske dashboards og rapporter. Vi automatiserer repeterende manuelle oppgaver (ut med klipp og lim i Excel!), noe som frigjør tid til å tilføre verdi til virksomheten, bygge relasjoner, innovere og skape. Det er ingen «one size fits all»! Kraftige business intelligence-løsninger er ikke noe man kjøper, men noe en bygger og utvikler over tid. I samarbeid med våre kunder designer vi selvbetjente løsninger for optimal innsikt og beste mulighet for suksess.

Når vi bygger og implementerer programvare kombineres økonomiske, operasjonelle og aktivitetsdata (tid, CRM, prosjekt osv.). Deretter visualiseres disse på en fornuftig måte. Dine data, din måte!

Muligheter for vekst og banebrytende innovasjon

Minimert risiko, forbedret kundeforståelse, og beslutningstaking basert på sanne data oppnås når kraftige systemer settes i arbeid. Muligheter for vekst og banebrytende innovasjon blir realiserbart når informasjonskilden er solid, komplett, intuitiv og oppdatert.

Og hva er veien videre for Mantle? Vi øker stadig våre integrasjoner og plug-ins, og utvider biblioteket vårt med maler, dashbords og rapporter. Verden av data øker eksponentielt, bedrifter bruker mange (ikke bare ett) system i sine virksomheter. Når systemene snakker sammen og kombineres, gis et realistisk bilde av virkeligheten. Vi er utrolig stolte av vår teknologi, og våre kunders forretningsmål settes alltid i førersetet!

Hva er den virkelige verdien av Mantle sine tjenester? Vi frigjør tid til å ta viktige beslutninger, og letter trykket – for bedre nattesøvn!

Hva jobber Mantle med nå?

Automatisering og forenkling for våre kunder slik at de kan logge inn på vår egenutviklede plattform Uniifire, og hente ut rapporter, prognoser eller håndtere andre datarelaterte løsninger ?

Vi ønsker å skape pusterom for våre kunder ved å koble dem opp mot vår skybaserte integrasjonsplattform – Uniifire.

Uniifire tillater dine systemer å snakke sammen, og får dine data til å jobbe for deg. Den henter enkelt og sømløst ut data som gir kvalitet, forutsigbarhet og faktabasert informasjon for å kunne ta gode beslutninger. Uniifire er Microsoft Azure-basert, og utviklet av Mantle sammen med vår samarbeidspartner Ironstone som host.

Azure var det eneste valget for oss! Her gir den fremragende teknologien mulighet til å skalere opp og ned etter behov. RASKT, EFFEKTIVT….og NØYAKTIG ?

 

Sjekk ut våre fire videoer hvor vår COO Espen Kringstad forteller om Mantle’s reise fra oppstart til oppskalering 

Vi i Mantle har kunnskapen og verktøyene du kan bruke for å planlegge, analysere og visualisere dine nøkkeltall for å oppnå god kontroll i din bedrift. 

Ta kontakt for mer informasjon, mb@mantleanalytics.com