Kundehistorier

Value

Value og Mantle har jobbet sammen det siste året for å implementere en BI løsning som Value kan bruke på alle sine kunder.

Value har flere kontorer i Norge, og det er viktig for oss at vi har et system og en samarbeidspartner som sørger for at vi har den beste løsningen for våre kunder, samt at vi får god trening og bistand fra vår partner. I tillegg har vi flere kunder som har behov for egne instanser av løsningen, og her har Mantle vært helt kritisk for oss for å få dette til på en best mulig måte, både for oss som leverandør og kunden som bruker.

Utover dette er det viktig for oss å ha en partner og systemleverandør som er fleksible med tanke på oppsett, integrasjoner m.v, her har Mantle og Bizview gjort en strålende innsats etter vår mening.

-Bård Andreas Hansen, Daglig leder

Aktiva Solsiden 

Mantle ga meg utmerket støtte i mitt første møte med OneStop Reporting Designer tool, og de viste samtidig høyt kunnskapsnivå når jeg trengte hjelp. OneStop Reporting er et flott verktøy for alle som trenger et bredt spekter av rapporter, og Designer Tool gir uendelige muligheter.»

– Rickard Særsten, Regnskapsfører

Adwice

Mantle har solid kunnskap om PowerBI, og har hjulpet oss med å automatisere rapporteringen, i tillegg til å gi ny innsikt i datamengden. Vi har veldig god dialog, og vi nøler ikke med å anbefale dem til andre.

– Per-Christian Listau Johansen, CTO Adwice

DSD AS

Mantle har en sterk kompetanse innen OneStop-rapportering. De har bygget en konsolideringsløsning som reduserer antall timer vi trenger å jobbe med tallene manuelt. Dette frigjør tid for oss å konsentrere oss om strategisk og fremover fokusert arbeid.

– Tormod Rosseid, Cheif Group Accountant DSD AS

CityMaid

CityMaid benytter BizView til rapportering ut mot lederne våre. Jeg ble anbefalt Mantle Analytics av vår ERP-partner i forbindelse med bytte av regnskapssystem. I den forbindelse måtte vi bygge opp hele rapporteringsmodulen på nytt. Mantle har levert et strålende produkt til oss. De viste stor forståelse for vår drift og kom med forslag til forbedringer underveis. De leverer alltid på tid og produktet er meget bra. Jeg kan varmt anbefale Mantle!

– Bente Gustavsen, Leder Økonomi & IT

Collectio

Vår bransje er som mange andre under konstant utvikling og med et kontinuerlig behov for å ta i bruk innovative digitale løsninger. Mantle Analytics sin løsning, Uniifire, gjør oss i stand til å enklere digitalisere tjenestene vi leverer til våre kunder (oppfølging av fakturaer, purring & inkasso).

Det er nå enklere for oss å sette opp nye kunder med sømløse tilpasninger, hvor hele prosessen fra opprettelse til avslutning av nye krav og alt der i mellom går automatisk. Dette innebærer alt fra betalinger, oppfølging og bokføringer. Dette gjør at vi både effektiviserer våre egne tjenester og kundenes og regnskapsførerne sine prosesser som gir en vinn-vinn situasjon.Vi opplever at markedet har en høy etterspørsel av akkurat denne løsningen og at vi opplever økende grad av innsalg. Løsingen gjør oss i stand til å vokse raskere

– Rune Sørmo, Salgsdirektør

Jansson og Larsen Regnskap

Jansson og Larsen Regnskap har siden høsten 2015 benyttet OneStopReporting , og i den forbindelse har vi jobbet med Laura Landmark & Espen Kringstad ved flere anledninger. Mantle har vist at de har god kunnskap om OSR og kommer med nyttige og verdifulle løsninger.

Mantle kjenner godt til Visma Business og databasestrukturen, slik at de enkelt kan integreres i forskjellige løsninger og deretter bygge gode og skalerbare rapporter/budsjettmodeller. JLR anbefaler Mantle på sterkeste på grunn av deres gode kunnskap og tekniske kompetanse!

Også er de skikkelig hyggelige!

– Stein Hugo Heske, Autorisert regnskapsfører/systemansvarlig

KAPH

Mantle var raske med å forstå vårt behov og finne løsninger knyttet til utfordringer og krav. De har bevist for oss at de er veldig gode til å observere og vurdere hva som bør gjøres, og hva som ikke bør gjøres. De er proaktive på oppfølging, og raske til å gjøre justeringer der det er nødvendig! 

Vi trodde vi var klare over hva vi ville ha, men Mantle klarte å spesifisere utfordringer og fant en alternativ og tilfredsstillende løsning på kort tid!  

– Stein Voldbakken – Systemansvarlig

Dataplan

Jeg fikk gleden av jobbe med Laura i min tidligere jobb. Hun satt opp en detaljert ukentlig cashflow-prognose med sikkerhetskopiering og støtte-rapporter. Hennes evne til å lytte, forstå utfordringene våre og tilpasse skreddersydde løsninger for oss imponerte meg!

Den fleksible og brukervennlige løsningen som ble  implementert ga oss god kontroll, og gjorde det mulig for oss å forutsi kontant-balansen 13 måneder i forveien. Dette var utrolig viktig for oss i en vekstfase. Møter med styret og bank ble en mye enklere affære med så gode rapporter!

– Tone Bakken Bengtson, Daglig leder

Q-10 Personell

Ved hjelp av Mantle Analytics har Q10 Personell mottatt skreddersydde rapporter som gir selskapet en grundig og meget synlig status over driften vår. Oppsettet fungerer sømløst med vårt økonomisystem PowerOfficeGo, og de omfattende rapportene blir generert på sekunder.

Dette sparer oss verdifull tid og gir et solid grunnlag for beslutninger om å unngå manuelle feil. Teamet hos Mantle Analytics har imponert oss med deres forretningsforståelse, tekniske kunnskaper og deres evne til raskt å stille seg inn i våre krav og imøtekomme våre behov. Dette betyr at vi føler oss trygge når vi anbefaler Mantle Analytics til alle våre kunder og nettverkene vi beveger oss i.

– Kjetil Gustavson, Tidligere daglig leder

Wexus

Både Laura og Espen er svært kunnskapsrike og vi ble raskt overbevist om at dette var fagfolk vi trengte. Arbeidet de har gjort har forenklet rapporteringrutinene våre, og vår konsoliderte rapport har blitt mye mer automatisert. Dette sparer oss for mye tid – tid vi nå kan bruke på å kontrollere og jobbe med tallene.

– Christian Bjørnsen, CFO

Ventitech

Overgangen til HubSpot via Mantle hvor de integrerte vårt regnskapsprogram Tripletex har gjort mine arbeidsoppgaver lettere.

De problemene jeg hadde og endringene jeg ønsket ble fikset av Mantle på rask og effektiv måte. De tok våre problemstillinger på alvor og nå fungerer det utmerket.

– Kenneth Haga, kontoradministrator