Kundehistorier

Vår bransje er som mange andre under konstant utvikling og med et kontinuerlig behov for å ta i bruk innovative digitale løsninger. Mantle Analytics sin løsning, Uniifire, gjør oss i stand til å enklere digitalisere tjenestene vi leverer til våre kunder (oppfølging av fakturaer, purring & inkasso).

Det er nå enklere for oss å sette opp nye kunder med sømløse tilpasninger, hvor hele prosessen fra opprettelse til avslutning av nye krav og alt der i mellom går automatisk. Dette innebærer alt fra betalinger, oppfølging og bokføringer. Dette gjør at vi både effektiviserer våre egne tjenester og kundenes og regnskapsførerne sine prosesser som gir en vinn-vinn situasjon.Vi opplever at markedet har en høy etterspørsel av akkurat denne løsningen og at vi opplever økende grad av innsalg. Løsingen gjør oss i stand til å vokse raskere

– Rune Sørmo  – Salgsdirektør

Value

Value og Mantle har jobbet sammen det siste året for å implementere en BI løsning som Value kan bruke på alle sine kunder.

 

Value har flere kontoret i Norge, og det er viktig for oss at vi har et system og en samarbeidspartner som sørger for at vi har den beste løsningen for våre kunder, samt at vi får god trening og bistand fra vår partner. I tillegg har vi flere kunder som har behov for egne instanser av løsningen, og her ha Mantle være helt kritisk for oss for å få dette til på en best mulig måte, både for oss som leverandør og kunden som bruker.

Utover dette er det viktig for oss og ha en partner og systemlevernaødr som er fleksible mtp oppsett, integrasjoner m.v, her har Mantle og Bizview gjort en strålende innsats etter vår mening.

-Bård Andreas Hansen, Daglig leder

Jansson og Larsen Regnskap

Jansson og Larsen Regnskap har siden høsten 2015 benyttet OneStopReporting , og i den forbindelse har vi jobbet med Laura Landmark & Espen Kringstad ved flere anledninger. Mantle har vist at de har god kunnskap om OSR og kommer med nyttige og verdifulle løsninger.

Mantle kjenner godt til Visma Business og databasestrukturen, slik at de enkelt kan integreres i forskjellige løsninger og deretter bygge gode og skalerbare rapporter/budsjettmodeller. JLR anbefaler Mantle på sterkeste på grunn av deres gode kunnskap og tekniske kompetanse!

Også er de skikkelig hyggelige!

– Stein Hugo Heske, Autorisert regnskapsfører/systemansvarlig

Stein Hugo Heske, Autorisert regnskapsfører/systemansvarlig

Stein Hugo Heske, Autorisert regnskapsfører/systemansvarlig

KAPH

Mantle var raske med å forstå vårt behov og finne løsninger knyttet til utfordringer og krav. De har bevist for oss at de er veldig gode til å observere og vurdere hva som bør gjøres, og hva som ikke bør gjøres. De er proaktive på oppfølging, og raske til å gjøre justeringer der det er nødvendig! 

Vi trodde vi var klare over hva vi ville ha, men Mantle klarte å spesifisere utfordringer og fant en alternativ og tilfredsstillende løsning på kort tid!  

– Stein Voldbakken – System Ansvalig

Dataplan

Jeg fikk gleden av jobbe med Laura i min tidligere jobb. Hun satt opp en detaljert ukentlig cashflow-prognose med sikkerhetskopiering og støtte-rapporter. Hennes evne til å lytte, forstå utfordringen våre og tilpasse skreddersydde løsninger for oss imponerte meg!

Den fleksible og brukervennlige løsningen som ble  implementert ga oss god kontroll, og gjorde det mulig for oss å forutsi kontant-balansen 13 måneder i forveien. Dette var kritisk viktig for oss i vekstfasen vår. Møter med styret og banken ble enklere affære med så gode rapporter!

– Tone Bakken Bengtson, Daglig Leder

Wexus gruppen

Vi ble anbefalt Mantle, og fikk allerede ved første møte et veldig godt inntrykk av de. Både Laura og Espen er svært kunnskapsrike, og beviste raskt at de var akkurat det vi trengte. Arbeidet deres har forenklet rapporteringsrutinene våre, og automatisert vår «konsoliderte rapport» Dette sparer oss for mye tid, tid vi kan bruke på  å kontrollere og jobbe med tallene

– Christian Bjørnsen, CFO

Fjogstad-Hus

Jobben min innebærer å sikre at vi har god styring over likviditet og fortjenestemarginer som krever nøyaktighet og hastighet. Vi har samarbeidet tett med Mantle som har designet og utviklet et digitalt verktøysett distribuert i hele organisasjonen. Denne plattformen gir oss bedre oversikt, forbedrede styringsmuligheter og mye større kontroll over økonomi og drift.

Prosjektlederne er ansvarlige for å prissette jobbene sine, og dette danner grunnlaget for alt annet i organisasjonen. Mantle har utviklet en brukervennlig integrert prosjektberegningsmodell som er spesielt viktig i et meget konkurransedyktig marked med lav margin. Den digitale løsningen mater prosjektlederne med live informasjon om resultatene til prosjektene sine, noe som er avgjørende for at de skal kunne nå sine mål, slik at vi ikke ender med å tape penger.

– Siri Ree Flesjå, Økonomisjef

Q-10 Personell

Ved hjelp av Mantle Analytics har Q10 Personell mottatt skreddersydde rapporter som gir selskapet en grundig og meget synlig status over driften vår. Oppsettet fungerer sømløst med vårt økonomisystem PowerOfficeGo, og de omfattende rapportene blir generert på sekunder.

Dette sparer oss verdifull tid og gir et solid grunnlag for beslutninger om å unngå manuelle feil. Teamet hos Mantle Analytics har imponert oss med deres forretningsforståelse, tekniske kunnskaper og deres evne til raskt å stille seg inn i våre krav og imøtekomme våre behov. Dette betyr at vi føler oss trygge når vi anbefaler Mantle Analytics til alle våre kunder og nettverkene vi beveger oss i.

– Kjetil Gustavsen, Tidligere daglig leder