OneStopReporting

OneStop Reporting – gjør rapportering enklere

 

OneStop Reporting – vi hjelper deg i gang!

OneStop Reporting – vi hjelper deg i gang!

Mantle Analytics er spesialister på virksomhetsstyring og har lang erfaring med bruk av OneStop Reporting. Mantle Analytics tilbyr dedikerte rådgivere som kan bistå med brukerstøtte og tilpasse løsningen til deres behov.

Dekorativt

OneStop Reporting er et skybasert rapporteringssystem som dekker din bedrifts behov for rapportering, budsjettering, analyse og konsolidering. Hele plattformen integreres sømløst mot blant annet Visma Business og Visma Global slik at du kan trekke ut dataen du trenger fra systemenes ulike moduler. OneStop Reporting tilbyr Excel grensesnitt for design og redigering av rapport- og budsjettmaler.

Mantle ga meg utmerket støtte i mitt første møte med OneStop Reporting Designer tool, og de viste samtidig høyt kunnskapsnivå når jeg trengte hjelp. OneStop Reporting er et flott verktøy for alle som trenger et bredt spekter av rapporter, og Designer Tool gir uendelige muligheter.»

 

– Rickard Særsten, Regnskapsfører, Aktiva Solsiden 

De viktigste fordelene med OneStop Reporting

Ordsky

  • Skybasert
  • Konsolidering
  • Skreddersydde rapporter
  • Brukerstøtte 
  • Effektiviserer og automatiserer rapporterings- og budsjetteringsprosessene
  • Excel-integrasjoner
  • ERP-integrasjoner 
  • Opplæringsprogram

Se hvordan OneStop Reporting fungerer 

Dette sier kundene om oss

Les noen av våre kundehistorier
Mantle har en sterk kompetanse innen OneStop-rapportering. De har bygget en konsolideringsløsning som reduserer antall timer vi trenger å jobbe med tallene manuelt. Dette frigjør tid for oss å konsentrere oss om strategisk og fremover fokusert arbeid.

Tormod Rosseid, Chief Group Accountant, DSD AS Tormod Rosseid
Mantle kjenner godt til Visma Business og databaseoppbygning, slik at de kan sette seg inn i forskjellige løsninger og deretter bygge gode rapporter. JLR kan anbefale Mantle på det sterkeste grunnet deres gode kunnskaper.

Stein Hugo Heske, Autorisert regnskapsfører/systemansvarlig  Stein Hugo Heske
Mantle Analytics AS sin løsning, Uniifire, gjør oss i stand til å enklere digitalisere tjenestene vi leverer til våre kunder. Vi opplever at markedet har høy etterspørsel av akkurat denne løsningen og vi opplever økende grad av innsalg. Løsningen gjør oss i stand til å vokse raskere.

Rune Sørmo, Salgsdirektør Rune Sørmo