Data fra plattformen Uniifire formidler innsikt og muligheter

Produktet vårt
Integrasjoner

Integrasjoner

Slipp løs kraften til dataene dine hvor som helst – umiddelbart!

Med Unifire kan du enkelt gjenbruke dine dataintegrasjoner for å kunne eksportere data til og fra dine SaaS-applikasjoner.

 

Få innsikt i sanntid og styr dine integrasjoner fra ett grensesnitt

Uniifire™ gjør at planlegging, budsjettering, prognoser, analyse og rapportering kan vises i en webbasert og brukervennlig portal. Portalen settes opp slik at det passer akkurat for dine behov. Denne løsningen sparer deg for mye tid, gir deg rask innsikt i status og mulighet til å simulere ulike utfall for videre planlegging i bedriften.

Jeg vil bli kontaktet!

Lei av at systemene dine ikke snakker sammen? La oss hjelpe deg!
Uniifire logo

Uniifire™

Uniifire er en integrasjonsplattform som lar alle typer applikasjoner synkronisere, lenke og dele informasjon. Alle viktige data er samlet ett sted. Integrert data skaper intelligent, meningsfull informasjonsgrunnlag for rapportering, prognose og dashboards.

Alt vises i en enkel webbasert kundeportal, det betyr at alle i selskapet jobber ut fra én kilde av oppdaterte data i sanntid.

Få innsikt i sanntid og styr dine integrasjoner fra ett grensesnitt

Produktet vårt

Forstå kvaliteten til dine integrasjoner med vår virksomhetsintegrasjonsstyring. Bruk forhåndsbygde eller egendefinerte retningslinjer for å kontrollere tilgang, låse opp data og drive søk rundt feilmeldinger.

Dekorativt

Reduser gjennomsnittlig tid til oppløsning med målinger for logging og forretningsdrift i et syn. Tilpass varslinger for å overvåke virksomhetskritiske tiltak.

Våre integrasjoner er kompatible mot kjente økonomi- og rapporteringssystemer

Rapporteringssystemer

PowerBI logo
PowerBI

PowerBI er en skybasert Business Intelligence løsning som gir deg muligheten til å ta bedre beslutninger på bakgrunn av data. PowerBI henter data fra dine eksisterende systemer og presenterer dem i et interaktivt webgrensesnitt.

Partnerlogo
BizView

BizView er et fleksibelt og intutivt  budsjett- og planleggingsverktøy. BizView gjør informasjon lett tilgjengelig for beslutningstakere på alle nivåer.

Profitbase-logo
Profitbase

Profitbase er et norsk programvareselskap som leverer løsninger for budsjettering, prognoser, rapportering, analyse og Low-Code applikasjonsutvikling på en enkel enhetlig plattform.

Partnerlogo
OneStop Reporting

OneStop Reporting tilbyr en rapporteringsplattform som dekker bedriftens behov for rapportering, budsjettering og analyse. Alle modulene er sømløst integrert med Visma sine økonomisystemer og man kan trekke ut data fra systemenes ulike moduler.

Kom raskere i gang med ditt neste prosjekt med integrasjoner fra Uniifire

 

Ferdige integrasjoner mot flere systemer:

Regnskapssystemer 

Operasjonelle systemer

 

Vår visjon er å bidra positivt til din bedrifts progresjon

Legg inn din e-postadresse så kontakter vi deg og ser på hvilke løsninger som kan passe for din bedrift.