Om Mantle

Vår visjon er å gi en positiv innflytelse på din bedrifts progresjon.

Om Mantle

Om oss

Mantle er en fusjon av regnskap og teknologi startet i Stavanger i 2017. Vi tilbyr solide teknologiske løsninger som knytter mennesker og data sammen slik at du kan ta raske og gode beslutninger for din bedrift. Jobben vi gjør i bakkant mates ut i et anvendelig rapporterings- og visualiseringsverktøy.

Vårt mål er å gi tilgang på bedre innsikt i operasjoner og økonomiarbeidet. Dette løser vi ved å knytte dine data sammen med vårt integrasjonsverktøy Uniifire. Å ha all dataen din enkelt tilgjengelig i et visualiseringsverktøy gir dyp og enkel forståelse av dagens situasjon, samtidig som du kan simulere ulike utfall for fremtiden. Dette sparer deg for tid og arbeid, og samtidig gir deg overblikk for å ta  gode valg for å bygge verdi i organisasjonen videre.

Vi standardiserer der det er naturlig, men tilpasser løsninger der det er nødvendig. Dette gjør vi for at akkurat din bedrift skal få tilgang til de riktige dataene for å skape konkurransefordeler. Vi jobber etter 80/20 prinsippet, 80 % standard og 20 % skreddersydde løsninger. 

Arbeidet vi gjør i bakkant er å automatisere planlegging, budsjettering, prognoser, rapportering og analyseprosesser. Vi kobler dette direkte med datakildene dine for å sikre hurtighet og nøyaktighet. Dette betyr at du alltid har et oppdatert startsted og gir deg mulighet til å fokusere på fremtiden.

Kundehistorier

Det er viktig for oss at vi har et robust system og en kompetent partner for å sikre at vi har den beste løsningen for kundene våre.

-Bård Andreas Hansen, Daglig Leder

Mantle kjenner godt til Visma Business og databasestrukturen, slik at de enkelt kan integreres i forskjellige løsninger og deretter bygge gode og skalerbare rapporter/budsjettmodeller.

– Stein Hugo Heske, Autorisert regnskapsfører/systemansvarlig

Ansatte

Nulla facilisi. Fusce aliquam condimentum nisi eget mollis. Aliquam erat volutpat. In consequat orci eu nisl gravida scelerisque. Vivamus a magna mattis, eleifend magna iaculis, scelerisque purus. Sed commodo, eros id pharetra cursus, mauris felis tristique mi, eget faucibus ipsum diam at justo.