Kundehistorier

Value

 

Value og Mantle har jobbet sammen det siste året for å implementere en BI løsning som Value kan bruke på alle sine kunder.

 

Value har flere kontoret i Norge, og det er viktig for oss at vi har et system og en samarbeidspartner som sørger for at vi har den beste løsningen for våre kunder, samt at vi får god trening og bistand fra vår partner. I tillegg har vi flere kunder som har behov for egne instanser av løsningen, og her ha Mantle være helt kritisk for oss for å få dette til på en best mulig måte, både for oss som leverandør og kunden som bruker.

Utover dette er det viktig for oss og ha en partner og systemlevernaødr som er fleksible mtp oppsett, integrasjoner m.v, her har Mantle og Bizview gjort en strålende innsats etter vår mening.

Jansson og Larsen Regnskap

Jansson og Larsen Regnskap har siden høsten 2015 benyttet OneStopReporting , og i den forbindelse har vi jobbet med Laura Landmark & Espen Kringstad ved flere anledninger. Mantle har vist at de har god kunnskap om OSR og kommer med nyttige og verdifulle løsninger.

Mantle kjenner godt til Visma Business og databasestrukturen, slik at de enkelt kan integreres i forskjellige løsninger og deretter bygge gode og skalerbare rapporter/budsjettmodeller. JLR anbefaler Mantle på sterkeste på grunn av deres gode kunnskap og tekniske kompetanse!

Også er de skikkelig hyggelige!

– Stein Hugo Heske, Autorisert regnskapsfører/systemansvarlig

Stein Hugo Heske, Autorisert regnskapsfører/systemansvarlig

Stein Hugo Heske, Autorisert regnskapsfører/systemansvarlig

KAPH

Mantle var raske med å forstå vårt behov og finne løsninger knyttet til utfordringer og krav. De har bevist for oss at de er veldig gode til å observere og vurdere hva som bør gjøres, og hva som ikke bør gjøres. De er proaktive på oppfølging, og raske til å gjøre justeringer der det er nødvendig! 

Vi trodde vi var klare over hva vi ville ha, men Mantle klarte å spesifisere utfordringer og fant en alternativ og tilfredsstillende løsning på kort tid!  

– Stein Voldbakken – System Ansvalig

Dataplan

Jeg fikk gleden av jobbe med Laura i min tidligere jobb. Hun satt opp en detaljert ukentlig cashflow-prognose med sikkerhetskopiering og støtte-rapporter. Hennes evne til å lytte, forstå utfordringen våre og tilpasse skreddersydde løsninger for oss imponerte meg!

Den fleksible og brukervennlige løsningen som ble  implementert ga oss god kontroll, og gjorde det mulig for oss å forutsi kontant-balansen 13 måneder i forveien. Dette var kritisk viktig for oss i vekstfasen vår. Møter med styret og banken ble enklere affære med så gode rapporter!

– Tone Bakken Bengtson, Daglig Leder